Huom ! Liike on suljettuna kaikki joulukuun lauantait. Liike on suljettuna myös to 6.12 - su 9.12.2018 ja joulun aikaan la 22.12 - ti 1.1.2019. Palvelemme taas normaalisti ke 2.1.2019 alkaen. Turun Caravanshown aikaan la 12.1 ja su 13.1.2019 pidämme uutuusnäyttelyn liikkeessämme klo 10-14. TERVETULOA !

Teltat ja tarvikkeet

Meillä on laaja ja kattava alan tarvikevalikoima. Sen mitä ei hyllyistä heti löydy, voimme hankkia ja toimittaa tilauksesta. Kysy tarvikehankintoihin kätevää Santanderin ostorahoitusta (750 – 40.000 euroa) jopa ilman käsirahaa!

Myymämme teltat ja katokset tulevat kahdelta eri valmistajalta. Isabella on tunnettu laatumerkki Tanskasta. Svenska Tält on kokenut ja luotettava perheyritys Pohjois-Ruotsista ja yritys valmistaa erityisesti A-mittateltat yksilöllisesti vaunumallin mukaan. Telttavalmistajien omilla sivuilla voit tutustua mallistoihin ja erilaisiin vaihtoehtoihin ja laajoihin lisävarustevalikoimiin. Moniin vaunumalleihin sopivia osatelttoja saattaa löytyä heti varastostamme, mutta useimmiten teltat ja telttatarvikkeet tilataan asiakkaalle vaunukohtaisesti.

Kama, Caravantukku, Kaha ja Reimo ovat käyttämiämme tukkuliikkeitä, joiden sivuilta löydät monenlaisia pienempiä ja isompiakin caravantarvikkeita. Kaikkein yleisimpiä ja eniten kysyttyjä tarvikkeita löytyy heti omasta varastostamme ja sen mitä ei liikkeestä löydy, voimme tilata asiakkaalle kunkin oman tarpeen mukaan.

Vaunuissa ja autoissa käytettävien Alden ja Truman lämmitysjärjestelmien maahantuonnista vastaa ATS Tuonti Oy, jonka sivuilta löytyvät kaikki Alden ja Truman laitteet, varaosat ja tarvikkeet. Sivuilta löytyvät myös kaikkien laitteiden suomenkieliset käyttöohjeet ja huoltoverkoston yhteystiedot.

Dometic puolestaan on tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa monissa vaunu- ja automalleissa käytettyjä kylmälaitteita, ikkunoita, ovia, ilmastointijärjestelmiä jne sekä näihin liittyviä varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita.

Prestan valikoimiin kuuluvat ammattikäyttöön tarkoitetut autonhoitotuotteet, jotka soveltuvat hyvin myös matkailuvaunujen ja –autojen hoitoon.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan mm. näihin edustamiimme tuotteisiin:

Teltta- ja katosvalmistajat

461 (1)www.isabella.net/fi 460
www.svenskatalt.se/fin/index.html
462
www.ventura-camping.com

Caravantarvikkeiden tukkuliikkeet

452
www.kamafritid.fi
14337www.caravantukku.fi/
33932
www.kaha.fi/kahaweb
41316
www.reimo.com/fin/startseite/startseite.html

Lämmitysjärjestelmät Alde ja Truma


ats_logo
www.atstuonti.fi

Muut

20392
www.presco.fi/
51725
www.my-caravanning.com/fi