Teltat ja tarvikkeet

Meillä on laaja ja kattava alan tarvikevalikoima. Sen mitä ei hyllyistä heti löydy, voimme hankkia ja toimittaa tilauksesta. Kysy tarvikehankintoihin kätevää Santanderin ostorahoitusta (750 – 40.000 euroa) jopa ilman käsirahaa ! Meillä voi myös maksaa ostokset uudella MASH -maksulla, jolloin saat korotonta maksuaikaa 14 pv tai voit maksaa ostoksesi erissä.

Myymämme teltat ja katokset tulevat kahdelta eri valmistajalta.Isabella on tunnettu laatumerkki Tanskasta.Svenska Tält on kokenut ja luotettava perheyritys Pohjois-Ruotsista ja yritys valmistaa erityisesti A-mittateltat yksilöllisesti vaunumallin mukaan. Telttavalmistajien omilla sivuilla voit tutustua mallistoihin ja erilaisiin vaihtoehtoihin ja laajoihin lisävarustevalikoimiin. Moniin vaunumalleihin sopivia osatelttoja saattaa löytyä heti varastostamme, mutta useimmiten teltat ja telttatarvikkeet tilataan asiakkaalle vaunukohtaisesti.

Kama, Caravantukku ja Kaha ovat käyttämiämme tukkuliikkeitä, joiden sivuilta löydät monenlaisia pienempiä ja isompiakin caravantarvikkeita. Kaikkein yleisimpiä ja eniten kysyttyjä tarvikkeita löytyy heti omasta varastostamme ja sen mitä ei liikkeestä löydy, voimme tilata asiakkaalle kunkin oman tarpeen mukaan.

Vaunuissa ja autoissa käytettävien Alden ja Truman lämmitysjärjestelmien maahantuonnista vastaa ATS Tuonti Oy, jonka sivuilta löytyvät kaikki Alden ja Truman laitteet, varaosat ja tarvikkeet. Sivuilta löytyvät myös kaikkien laitteiden suomenkieliset käyttöohjeet ja huoltoverkoston yhteystiedot.

Dometic puolestaan on tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa monissa vaunu- ja automalleissa käytettyjä kylmälaitteita, ikkunoita, ovia, ilmastointijärjestelmiä jne. sekä näihin liittyviä varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita.

Prestan valikoimiin kuuluvat ammattikäyttöön tarkoitetut autonhoitotuotteet, jotka soveltuvat hyvin myös matkailuvaunujen ja –autojen hoitoon. 

Turun Länsi-Vankkurit Oy

Tukholmankatu 6, Turku (Pansiontie 6)
turun@lansivankkurit.com
(02) 274 9880

FacebookLöydät meidät Facebookista

Palvelemme
Ma-Pe klo 9-17
La 10-14

verkkokauppanappi
Verkkokauppa