Kabe matkailuvaunut

KABE – SUURIN SKANDINAAVI

KABE aloitti matkailuvaunujen valmistuksen Etelä-Ruotsissa Tenhultissa 60-luvun alussa. KABE on kulkenut jo puoli vuosisataa matkailuvaunujen kehityksen kärjessä. Yli 50-vuotisen kokemuksen ansiosta Kabella tiedetään, mikä toimii erityisesti vaativassa pohjoisessa ilmastossa. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena on syntynyt useita ainutlaatuisia ratkaisuja etenkin lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja muihin tärkeisiin toimintoihin.

Kabe – markkinoiden varustelluin vaunumallisto

Classic-sarja on ns. sisääntulomalli Kabe-perheeseen. Siinä on vähän vähemmän valinnanvapautta, vähän vähemmän lisävarusteita, hieman lyhempi varusteluettelo ja hieman pienempi hinta. Tekniikka on kuitenkin täyttä Kabe-laatua.

Jalokivi–sarja aloitettiin jo 1963 ja se sopii niille, jotka vaativat kattavaa perusvarustelua ja mukavuutta. Jalokivisarjan vaunuissa on kaikki Classic-sarjan varusteet ja lisäksi paljon muuta.

Royal-sarja syntyi 2000-luvun lopulla, kun Kabe päätti rakentaa unelmien matkailuvaunun. Royal-sarjassa on kaikki Jalokivi-sarjan varusteet ja lisäksi paljon hienoja Royal-varusteita vakiona.

Hacienda-sarjasta löytyvät suurimmat ja tilavimmat vaunut, joissa avarat ja väljät asuintilat ja Royal-varustelu yhdistyvät ylelliseksi kokonaisuudeksi.

Imperial-sarja on 2015 malliston uutuus. Imperial on suunniteltu niille, jotka vaativat kaikkein parhainta varustetasoa. Imperial-vaunuissa on kaikki ja vielä vähän enemmän vakiona. Imperial on vaunu niille, jotka vaativat varusteilta ja tekniikalta ehdotonta huippulaatua. 


Tutustu valmistajaan:
www.kabe.se/fi

Esitteet:
www.kabe.se/fi/esite
Turun Länsi-Vankkurit Oy

Tukholmankatu 6, Turku (Pansiontie 6)
turun@lansivankkurit.com
(02) 274 9880

FacebookLöydät meidät Facebookista

Palvelemme
Ma-Pe klo 9-17
La 10-14

verkkokauppanappi
Verkkokauppa