Huom ! Liike on suljettuna kaikki joulukuun lauantait. Liike on suljettuna myös to 6.12 - su 9.12.2018 ja joulun aikaan la 22.12 - ti 1.1.2019. Palvelemme taas normaalisti ke 2.1.2019 alkaen. Turun Caravanshown aikaan la 12.1 ja su 13.1.2019 pidämme uutuusnäyttelyn liikkeessämme klo 10-14. TERVETULOA !

Adria-matkailuvaunut

ADRIA – PALKITTU KESKI-EUROOPPALAINEN

Adria -tuotemerkki on ollut matkailuvaunujen kehityksen eturintamassa jo 1960-luvun alusta alkaen. Vuonna 2015 Adria juhlii 50-vuotista tuotantohistoriaansa. Adrian matkailuvaunut valmistetaan alan moderneimmassa tehtaassa Novo Mestossa Sloveniassa, Euroopan sydämessä. Adrialla on yli 400 jälleenmyyjää Euroopassa ja sen ulkopuolella. Adria panostaa voimakkaasti innovaatioihin, uusiin teknisiin ratkaisuihin, fiksuihin pohjaratkaisuihin ja erinomaiseen hinta-laatu –suhteeseen.

Adria – monipuolinen vaunumallisto

Altea-sarjassa löytyy pieniä ja keveitä liikkumiseen sopivia vaunuja, joissa on hyvä perusvarustus erittäin houkuttelevaan hintaan.

Action-sarjan vaunut ovat kevyitä ja ulkomuodoltaan erottuvia vaunuja seikkailunhaluisille matkailijoille. Ulkoasu ja sisustus edustavat modernia ja nuorekasta tyyliä.

Adora-sarja on uudistunut vuoden 2015 mallistoon. Suuri panorama-kattoikkuna vaunujen etupäässä antaa valoa ja avaa mahtavat näköalat. Adorassa yhdistyvät kattava perusvarustus ja kilpailukykyinen hinta.

Alpina-sarjan vaunut on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja siksi niiden suosio myös Pohjoismaissa kasvaa jatkuvasti. Alpinassa on panostettu erityisesti lämmitysjärjestelmään ja muihin ns. talviominaisuuksiin. Alpina-sarjan vaunut soveltuvat kokonsa ja varustetasonsa puolesta isommallekin perheelle.

Astella-sarja tarjoaa nykyaikaista luksusta ja toimii esikuvana huippusuunnittelunsa, hienojen ominaisuksiensa ja ylellisten yksityiskohtiensa ansiosta. Tyylikäs ja omaleimainen Astella on voittanut Euroopan innovaatiokilpailun.