Huom ! Liike on suljettuna kaikki joulukuun lauantait. Liike on suljettuna myös to 6.12 - su 9.12.2018 ja joulun aikaan la 22.12 - ti 1.1.2019. Palvelemme taas normaalisti ke 2.1.2019 alkaen. Turun Caravanshown aikaan la 12.1 ja su 13.1.2019 pidämme uutuusnäyttelyn liikkeessämme klo 10-14. TERVETULOA !

Kabe-matkailuautot

KABE – JOHTAVA YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN TARKOITETTUJEN MATKAILUAUTOJEN VALMISTAJA

KABE Travel Master -matkailuautot rakentuvat vankalle tiedolle ja kokemukselle. Kaben nykyaikainen autotehdas sijaitsee syntysijoillaan Etelä-Ruotsissa Smoolannissa. Laatu ja turvallisuus ovat leimaa antavia koko valmistuksessa. Laatuajattelu näkyy kaikessa – erityksessä, ilmanvaihdossa, lämmitysjärjestelmässä, ikkunoissa ja kalusteiden rakenteessa. Markkinoiden kattavin vakiovarustelu antaa samaan hintaan paljon enemmän vastinetta rahoillesi!

Kabe – automallisto vaativiin olosuhteisiin

Classic-mallit ovat ns. sisääntulomalleja Kabe-perheeseen. Niissä on vähän vähemmän valinnan vapautta, hieman vähemmän lisävarusteita, hieman lyhempi varusteluettelo ja hieman edullisempi hintalappu. Tekniikka on kuitenkin täyttä Kabe-laatua.

Puoli-integroituja malleja alettiin rakentaa jo vuonna 1985 ja ne sopivat niille, jotka vaativat kattavaa perusvarustelua ja mukavuutta. Tämän sarjan autot ovat leveydeltään jopa 250 cm.

Crossoverit ovat Kaben automalliston 2015 uutuuksia. Autot ovat 250 cm leveitä ja niissä on keskiosassa alaslaskettava sänky, joka antaa uusia mahdollisuuksia sisätilojen käyttöön.

Täysintegroiduista malleista on tullut Kaben myyntimenestyksiä Pohjoismaissa. Täysintegroidut autot edustavat mobiilin ylellisyyden huippua. Autoissa on edessä alaslaskettava vuode ja erittäin runsas varustelu.