Adria-matkailuautot

ADRIA – MATKAILUAUTOJEN MARKKINAJOHTAJA

Adria -tuotemerkki on ollut matkailuvaunujen kehityksen eturintamassa jo 1960-luvun alusta alkaen. Ensimmäiset matkailuautot Adria valmisti markkinoille vuonna 1982. Vuonna 2015 Adria juhlii 50-vuotista tuotantohistoriaansa. Adrian matkailuautot valmistetaan alan moderneimmassa tehtaassa Novo Mestossa Sloveniassa, Euroopan sydämessä. Adrialla on yli 400 jälleenmyyjää Euroopassa ja sen ulkopuolella. Adria panostaa voimakkaasti innovaatioihin, uusiin teknisiin ratkaisuihin, fiksuihin pohjaratkaisuihin ja erinomaiseen hinta-laatu –suhteeseen.

Adria – valinnanvaraa ja vaihtoehtoja joka lähtöön

Van–mallisto tarkoittaa pakettiauton pohjalle rakennettuja retkeilyautoja, jotka ovat käteviä ja meneviä pikkuautoja aktiivisille liikkujille työ-tai retkeilykäyttöön.

Puoli-integroidut Coral-mallit ovat Adrian myyntimenestyksiä kautta vuosien. Tarjolla on sekä vakiintuneita perinteisiä että kokoaan uusia pohjaratkaisuja Fiatin alustalla.

Crossover-mallit on nimetty Matrix-sarjaksi. Kaikissa Matrixeissa on keskellä alaslaskettava vuode ja autot on valmistettu joko Fiatin tai Renaultin alustalle. Kokoluokkia löytyy laajasta Matrix-mallistosta joka lähtöön.

Integroidut Sonic-mallit on suunniteltu entistäkin ylellisempään matkailuun. Ulkomuoto ja sisustus ovat uutta modernia tyyliä.

Coral-, Matrix- ja Sonic-mallistoissa löytyy jokaisessa 3 eri varusteluokkaa: axess-, plus- ja supreme-varusteluissa on erilainen vakiovarustetaso ja lisävarustemahdollisuudet. Axess tarkoittaa hyvää perusvarustusta, plus-mallit ovat erinomaisesti varusteltuja ja supreme-malleissa on erityisesti panostettu lämmitysjärjestelmään ja ns. talviominaisuuksiin.

Sun Living on Adrian oma erillinen tuotemerkki, jonka alla valmistetaan hieman edullisempia, mutta hyvin perusvarusteltuja matkailuautoja. Sun Livingit valmistetaan Adrian tehtaalla Novo Mestossa samalla tietotaidolla ja materiaaleilla kuin muutkin Adriat. Erityisesti perinteisten Adrian alkovi-mallien ystävät löytävät edelleen sopivia pohjaratkaisuja juuri Sun Living-mallistosta.


Tutustu valmistajaan:
fi.adria-mobil.com/
Turun Länsi-Vankkurit Oy

Tukholmankatu 6, Turku (Pansiontie 6)
turun@lansivankkurit.com
(02) 274 9880

FacebookLöydät meidät Facebookista

Palvelemme
Ma-Pe klo 9-17
La 10-14

verkkokauppanappi
Verkkokauppa