HUOM ! LAHDEN MESSUREISSUN VUOKSI LIIKE ON SULJETTUNA KE 19.9 - SU 23.9. LÖYDÄT MEIDÄT MESSUILTA KABEN JA ADRIAN OSASTOILTA. TERVETULOA HYVILLE KAUPOILLE !

LAHDEN MESSUT JA SYYSNÄYTTELY

Syksyllä tapahtuu taas ! Mallikauden 2019 uutuudet esitellään suomalaisille Lahden caravan-messuilla, jotka ovat tänä vuonna ensi kertaa nelipäiväiset. Messut avautuvat siis jo torstaina 20.9 ja kestävät aina sunnuntaihin 23.9 saakka. Löydät meidät messuilta KABEN ja ADRIAN osastoilta, jotka ovat muuttaneet nyt aiempaa väljempiin tiloihin entiseen tarvikehalliin. Sekä KABEN että ADRIAN tuotannosta on kova kysyntä ja molempien tehtaiden tuotantosarjat ovat jo nyt täyttyneet syksyn osalta lähes kokonaan. Kevään tuotantoihin on vielä mahdollista tehdä uusia tilauksia. Lahden messut ovatkin juuri oikea ajankohta uuden ajoneuvon tilaamiseen vuoden 2019 tuotannosta. Kannattaa tulla siis fiilistelemään ja tekemään kauppoja ja ottamaan hyöty irti hyvistä messutarjouksista !

Syysnäyttelyn pidämme omassa liikkeessämme  la 6.10 ja  ja su 7.10 klo 10-14. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja vaihturivalikoimaan. Meillä on hyvä valikoima myös ympärivuotiseen käyttöön sopivia käytettyjä vaunuja.