KESÄ-, HEINÄ- JA ELOKUUSSA LIIKE ON AVOINNA VAIN ARKISIN 9-17. HUOM ! KATSO AJANKOHTAISET TARJOUKSET ERILLISESTÄ TIEDOTTEESTA !

KORKOTARJOUS 0,99 % UUSIIN AUTOIHIN JA VAUNUIHIN !

Nyt tarjoamme uusiin matkailuautoihin ja matkailuvaunuihin todella edullisen 60 kk rahoituksen. Korko 0,99 %, luoton perustaminen 190 euroa ja kulu 9 euroa/erä. Kysy  ihmeessä tarjousta ja tarkempaa rahoituslaskelmaa sinua kiinnostavaan kohteeseen !

ADRIA CLUBIN JÄSENTARJOUS !

Olemme Suomen Adria Clubin jäsenetuliike. Tarjoamme kaikille Adria Clubin jäsenkortin haltijoille – 10 % alennuksen kaikista tarvikeostoksista. Tarjous ei koske kaasua eikä  huollon yhteydessä käytettäviä korjaustarvikkeita. Tervetuloa tutustumaan ja hyville kaupoille !

HUOLTO ON RUUHKAUTUNUT !

Huoltokalenterimme on täytynyt jo hurjaa vauhtia. Emme voi valitettavasti ottaa enää uusia huoltovarauksia vastaan ennen kesää. Huoltomme palvelee ensisijaisesti omaa myyntitoimintaamme.

TÄRKEÄÄ RAHOITUSASIAA

Osamaksurahoitusta voi hakea ajoneuvo-ostokselleen rahoitusyhtiöstä, kun ajoneuvon ikä ei ylitä 15 vuotta. Osamaksurahoituksessa rahoitusyhtiö tulee ajoneuvon omistajaksi ja ostaja on sen haltija. Ajoneuvo toimii rahoituksen vakuutena. Kysy ajankohtaista osamaksutarjousta aina erikseen, koska mm. ostettavan ajoneuvon ikä ja hinta vaikuttavat myös